Workshops

Basis workshop 52.50,-

Altijd al eens willen leren hoe je een fondant taart, vult, afsmeert en bekleed. Kom dan naar deze workshop en leer de basis technieken. We gaan een biscuit van 17.5 cm doorsnede leren door snijden en lekker vullen met aardbeien of frambozen crème. Daarna afsmeren met boter crème.
Vervolgens gaan we de hoofdkleur zelf kleuren met fondant en kleurgel, nadat we goed hebben gekneed en een mooie kleur hebben gaan we uitrollen en proberen zo strak mogelijk de fondant over de taart te krijgen.
Daarna laat u uw fantasie lekker gaan. U kunt een verjaardags taart maken, maar ook voor een andere gelegenheid. Probeer vooraf al een beetje op google of Pinterest te kijken naar basis fondant taart voor leuke ideeën. De taart invriezen en later opeten is geen probleem. De workshop duurt zo’n 2.5 uur en ik zorg voor wat lekkers en koffie of thee. De workshops worden gegeven vanaf 12 jaar en minimaal 3 personen met een maximum van 6 personen (eventueel 8).

De workshop wordt gegeven in mijn eigen werkruimte aan de Korte dreef 19 in Heerhugowaard

Ik ben niet gespecialiseerd in allergieën, dit laat ik dan ook over aan de baksters die erin gespecialiseerd zijn.

Kinderfeestje 17.50

Wil je een leuk, gezellig en creatief kinderfeestje en ben je tussen de 8-12 jaar oud, dan is dit het ideale feestje. Wat is er nou leuker om samen met je vriendjes of vriendinnetjes te leren om een fondant taart te maken. Eerst gaan we een boltaartje leren snijden, dan lekker vullen met aardbeien of frambozen crème  en leren afsmeren met boter crème. Daarna mogen jullie de taart bekleden met een toffe hoofd kleur naar keuze en dan mag het versieren gaan beginnen. Laat je fantasie lekker gaan: zeemeermin, bloemetjes, vlindertjes of wat dacht je van een stoere piraat of een voetbal. Mocht je nou jouw gave taart willen bewaren voor je eigen verjaardag dan kan dat en vries je hem gewoon in dat is geen enkel probleem. De workshop duurt zo’n 2 uur en komt op 17.50,- per kind vanaf 6 kinderen met een max van 8. Er is plaats voor 1 volwassen begeleider maar de kinderen mogen ook afgezet worden.

De workshops worden gegeven in mijn eigen werkruimte aan de Korte dreef 19 in Heerhugowaard.

De kinderfeestjes worden gegeven op Maandag, Dinsdag en Woensdag middag. Tijd in overleg.

 

Ik ben niet gespecialiseerd in allergieën, dit laat ik dan ook over aan de baksters die er wel in gespecialiseerd zijn.

Ouder en kind workshop boltaartje 2 personen 42.50

Bij deze super gezellige workshop samen met uw kind, kleinkind, buurt kind, neefje of nichtje.

Jullie maken samen een mooie taart in thema waarin de workshop gegeven wordt.

We gaan de biscuit vullen, afsmeren, bekleden en naar eigen fantasie versieren. Of aan de hand van het thema wat we op dat moment maken zoals bv Sinterklaas.

De workshop duurt zo’n 2 tot 2.5 uur en kost 42.50 voor 1 volwassenen en 1 kind samen wilt u met 2 kinderen komen dan komt er 17.50 bij het 2de kind maakt dan een boltaartje. De leeftijd van de kids is vanaf 5 t/m 12 jaar

De workshop gaat door vanaf 3 koppels.

Vanaf 3 koppels kun je zelf een datum aanvragen en anders inschrijven op de geplande datums.

De workshops worden gegeven in mijn eigen werkruimte aan de Korte dreef 19 in Heerhugowaard.   Uiteraard zorg ik voor limonade, thee, koffie en wat lekkers.

Ik ben niet gespecialiseerd in allergieën, dit laat ik dan ook over aan de baksters die er wel in gespecialiseerd zijn.