Workshops

Basis workshop 47.50,-

Altijd al eens willen leren hoe je een fondant taart, vult, afsmeert en bekleed. Kom dan naar deze workshop en leer de basis technieken. We gaan een biscuit van 17.5 cm doorsnede leren door snijden en lekker vullen met aardbeien of frambozen crème. Daarna afsmeren met boter crème.
Vervolgens gaan we de hoofdkleur zelf kleuren met fondant en kleurgel, nadat we goed hebben gekneed en een mooie kleur hebben gaan we uitrollen en proberen zo strak mogelijk de fondant over de taart te krijgen.
Daarna laat u uw fantasie lekker gaan. U kunt een verjaardags taart maken, maar ook voor een andere gelegenheid. Probeer vooraf al een beetje op google of Pinterest te kijken naar basis fondant taart voor leuke ideeën. De taart invriezen en later opeten is geen probleem. De workshop duurt zo’n 2.5 uur en ik zorg voor wat lekkers en koffie of thee. De workshop wordt gegeven vanaf 6 personen. En vanaf dat aantal personen kunt u zelf een datum aangeven. Minder dan 6 personen dan kunt u zich inschrijven als er datums voor workshops bekend zijn.

De workshop wordt gegeven in centrum de Eenhoorn in Alkmaar.

Ik ben niet gespecialiseerd in allergieën, dit laat ik dan ook over aan de baksters die erin gespecialiseerd zijn.

Kinderfeestje 17.50

Wil je een leuk, gezellig en creatief kinderfeestje en ben je tussen de 8-12 jaar oud, dan is dit het ideale feestje. Wat is er nou leuker om samen met je vriendjes of vriendinnetjes te leren om een fondant taart te maken. Eerst gaan we een boltaartje leren snijden, dan lekker vullen met aardbeien of frambozen crème  en leren afsmeren met boter crème. Daarna mogen jullie de taart bekleden met een toffe hoofd kleur naar keuze en dan mag het versieren gaan beginnen. Laat je fantasie lekker gaan: zeemeermin, bloemetjes, vlindertjes of wat dacht je van een stoere piraat of een voetbal. Mocht je nou jouw gave taart willen bewaren voor je eigen verjaardag dan kan dat en vries je hem gewoon in dat is geen enkel probleem. De workshop duurt 2 uur en kost 17.50 euro per kind op locatie de Eenhoorn in Alkmaar dit is incl wat lekkers, limonade en een klein cadeautje voor de jarige want ik mag tenslotte op jouw feestje komen. Of 12.50 per kind bij u thuis. Maar hou hierbij rekening dat u zelf voor voldoende tafelruimte moet zorgen waar we op aan de gang kunnen. Ook dit is incl een klein cadeautje voor de jarige. Minimaal 6 kinderen en maximaal 10.

Ik ben niet gespecialiseerd in allergieën, dit laat ik dan ook over aan de baksters die er wel in gespecialiseerd zijn.

Ouder en kind workshop boltaartje 2 personen 52.50

Bij deze super gezellige workshop samen met uw kind, kleinkind, buurt kind, neefje of nichtje.

Maken de kids een boltaartje van 15 cm doorsnede. En de ouder een gewone taart, zo is het ook mogelijk om samen een echte stapeltaart te maken.

We gaan de biscuit vullen, afsmeren, bekleden en naar eigen fantasie versieren. Of aan de hand van het thema wat we op dat moment maken zoals bv Sinterklaas.

De workshop duurt 2 uur en kost 52.50 voor 1 volwassenen en 1 kind samen wilt u met 2 kinderen komen dan komt er 12.50 bij. De leeftijd van de kids is vanaf 8 t/m 12 jaar

De workshop gaat door vanaf 6 personen.

Ook kunt u vanaf 6 personen zelf een datum inplannen, en met minder dan 6 personen kunt u zich inschrijven als er datums voor workshops bekend zijn.

De workshop wordt gegeven in wijkcentrum de Eenhoorn in Alkmaar. Uiteraard zorg ik voor limonade, thee, koffie en wat lekkers.

Ik ben niet gespecialiseerd in allergieën, dit laat ik dan ook over aan de baksters die er wel in gespecialiseerd zijn.