Gelegenheidstaarten

Gelegenheidstaarten

Alle taarten zijn gelegenheidstaarten behalve de bruidstaarten.

Voor het bestellen van een gelegenheidstaart neem contact op via mijn email info@amanniestaarten.nl met de volgende info: Datum, thema, aantal personen en crème of fondant taart.

Het is erg druk, wees op tijd met het reserveren van een datum. Advies 2 a 3 maanden vooraf.

Taarten voor zondag worden zaterdagochtend tussen 9 en 10 opgehaald.

Wat betreft het ophalen rij rustig en zorg dat de taart vlak staat in de kofferbak of voor op de grond bij de bijrijders stoel.

Prijzen Crème taarten/ dripcakes

1 laags:

12 personen vanaf 42.50

15 personen vanaf 52.50

20 personen van 70.00

2 laags:

18 personen vanaf 65.00

25 personen vanaf 90.00

30 personen vanaf 105.00

3 laags of groter geen probleem geef het even aan en ik geef u de juiste prijs

 

Prijzen Fondant taarten:

1 laags:

12 personen vanaf: 48,00

15 personen vanaf 60,00

20 personen vanaf 80,00

2 laags:

18 personen vanaf: 75.00

25 personen vanaf: 102.50

30 personen vanaf: 122.50

3 laags of groter geen probleem geeft het even aan en ik geef u de juiste prijs.

Cupcakes:

Vanille cupcakes per 6 vanaf 18,00

Chocolade cupcakes per 6 vanaf 20.00

Cupcakes een leuk klein gebakje voor alle gelegenheden. Ook heel leuk passend in combinatie met de taart.

Smashcake:

Smashcake super leuk voor de eerste verjaardag. Dit is een boltaartje wat wordt opgespoten en versierd in hetzelfde thema als de hoofdtaart.

Kosten zijn 17.50 en enkel in combinatie met een hoofdtaart.

Vullingen

Een heerlijke vulling maakt de taart uiteraard helemaal af.

Mijn vullingen zijn standaard en uitsluitend op basis van Swiss meringue boter crème.

Aan deze heerlijke luchtige crème kunnen heerlijke smaken toegevoegd worden.

Uit deze vulling combinaties kan gekozen worden:

Aardbei witte chocolade

Oreo framboos

Oreo karamel

Framboos Lemoncurd

Framboos witte chocolade

Bastogne lemoncurd

Chocolate chip cookies

Mango passievrucht

Vanille.

Verse stukjes aardbei enkel in het seizoen mei t/m september 3.00 extra.

 Mijn taarten worden afgesmeerd met witte chocolade ganache zodat de taart een mooie strakke en lekkere basis heeft om de fondant laag mooi strak aan te brengen.

Ik werk enkel met fondant en niet met marsepein.

Of kiest u voor een crème taart dan wordt uw taart uiteraard heerlijk afgesmeerd met Swiss meringue boter crème.

De taart wordt standaard gemaakt met een vanille biscuit dit is een heerlijke luchtige cake zonder boter.

Maar u kunt ook kiezen voor een chocolade biscuit  of  redvelvet cake 3.00 extra.

Ik ben niet gespecialiseerd in allergieën, dit laat ik dan ook over aan collega’s die er wel in gespecialiseerd zijn. Mocht er sprake zijn van lichte gluten allergie waarbij er geen aparte oven gebruikt hoeft te worden kan dit overlegt worden.