Prijzen

Gelegenheidstaarten

Alle taarten zijn gelegenheidstaarten behalve bruidstaarten.

Deze taarten gaan vanaf 3.25 per persoon voor de crème taarten en dripcakes, fondant taarten gaan vanaf 3.75 per persoon.

De taarten zijn vanaf 12 pers te bestellen.

Wat zit er in die basis prijs? Vanille biscuit, basis versiering en 3 keer gevuld naar vrije keuze.
Meerprijs voor suikerbloemen, echte onbespoten bloemen, 3d figuren, 2d figuren en eetbare print, de meerprijs zal variëren dat ligt eraan wat u wilt.

Aan een stapeltaart zitten geen extra kosten.

Chocolade biscuit + 2.00 Red velvet + 3.50.

Bruidstaarten

Bruidstaarten gaan vanaf 25 personen en vanaf 5,50 per persoon bij crème taarten en vanaf 6.00 per persoon bij fondant taarten .

Dit is de basis prijs incl de basis versiering en vulling ik werk enkel met fondant niet met marsepein.

Meerprijs voor suikerbloemen, echte onbespoten bloemen en 3d en 2d figuren variëren en ligt eraan wat jullie willen.

Ook kunt u bij mij langskomen voor een proeverij om alle wensen te bespreken en 4 verschillende smaken te proeven.

Een proeverij kost 25,- een proeverij is niet verplicht.

Bruidstaarten lever ik zelf af op locatie en buiten Heerhugowaard zitten daar bezorg kosten aan verbonden (0.23 pkm heen en terug).

Ik hoop ook jullie dag nog een beetje mooier te mogen maken met een heerlijke taart van Amannie’s Taarten

Vullingen

Een heerlijke vulling maakt de taart uiteraard helemaal af.

Mijn vullingen zijn standaard en uitsluitend op basis van Swiss meringue boter crème.

Aan deze heerlijke luchtige boter crème kunnen alle smaken toegevoegd worden van alle soorten jam tot, chocolade, koekjes, fruit, enz. Mijn taarten worden afgesmeerd met witte chocolade ganache zodat de taart een mooie strakke en lekkere basis heeft om de fondant laag mooi strak aan te brengen.

Ik werk enkel met fondant en niet met marsepein.

Of kiest u voor een crème taart dan wordt uw taart uiteraard heerlijk afgesmeerd met Swiss meringue boter crème.

Ik ben niet gespecialiseerd in allergieën, dit laat ik dan ook over aan collega’s die er wel in gespecialiseerd zijn. Mocht er sprake zijn van lichte gluten allergie waarbij er geen aparte oven gebruikt hoeft te worden kan dit overlegt worden.