Bruidstaarten

Bruidstaarten

Allereerst gefeliciteerd want jullie gaan trouwen!!

Er moet veel geregeld worden zo ook een bruidstaart, wacht ook hier niet te lang mee om jullie datum vast te zetten.

Jullie kunnen heerlijk op proeverij komen en tegelijkertijd kunnen alle wensen besproken worden. Wel is het fijn als jullie samen al een beetje gekeken hebben, hoe de bruidstaart eruit mag komen te zien, fondant of crème taart, taarttopper, bloemen suiker, echt of kunst. Jullie kunnen je er al een beetje in verdiepen op bv Pinterest of mijn insta of fb.

De kosten voor de proeverij zijn 25,- de proeverij is enkel voor het bruidspaar zodat alles rustig besproken kan worden. Maar er gaat ook altijd wat lekkers mee naar huis.

Jullie kunnen 4 heerlijke combi’s proeven, ik vraag altijd of jullie al weten hoe de bruidstaart eruit mag komen te zien zodat ik daar de proeverij op aan kan passen.

Bruidstaarten gaan vanaf 25 personen en vanaf 150,-

Dit is echt een vanaf prijs omdat bruidstaart helemaal naar wens gemaakt worde. De meerprijs  ligt onder andere bij: Fondant taarten, suiker of kunst bloemen, 3d figuren, of bv een taarttopper.

Mochten jullie kiezen voor verse/droog bloemen adviseer ik altijd deze extra te bestellen bij de bloemist of stylist waar ook het bruidsboeket of overige styling besteld wordt. Op deze manier is alles in dezelfde stijl en weten jullie zeker dat alles naar wens is.

Bruidstaarten lever ik altijd zelf af op de trouwlocatie. Mede omdat de taart vaak nog afgemaakt of gestapeld wordt op de locatie zelf. Ik neem altijd contact op met de trouwlocatie om de beste aflevertijd te bespreken. Buiten Heerhugowaard zitten hier bezorgkosten aan verbonden van 0.25 pkm heen en terug.

Willen jullie weten of jullie datum nog vrij is mail mij dan op info@amanniestaarten.nl met jullie datum, aantal personen en de locatie waar de taart geleverd mag worden.

Ik hoop jullie dag nog een beetje mooier en lekkerder te maken.

Vullingen

Een heerlijke vulling maakt de taart uiteraard helemaal af.

Mijn vullingen zijn standaard en uitsluitend op basis van Swiss meringue boter crème.

Aan deze heerlijke luchtige crème kunnen heerlijke smaken toegevoegd worden.

Uit deze vulling combinaties kan gekozen worden:

Aardbei limoen

Aardbei witte chocolade

Oreo framboos

Oreo karamel

Framboos Lemoncurd

Framboos witte chocolade

Bastogne lemoncurd

Chocolate chip cookies

Mango passievrucht

Vanille.

Verse stukjes aardbei enkel in het seizoen mei t/m september.

 Mijn taarten worden afgesmeerd met witte chocolade ganache zodat de taart een mooie strakke en lekkere basis heeft om de fondant laag mooi strak aan te brengen.

Ik werk enkel met fondant en niet met marsepein.

Of kiest u voor een crème taart dan wordt uw taart uiteraard heerlijk afgesmeerd met Swiss meringue boter crème.

De taart wordt standaard gemaakt met een vanille biscuit dit is een heerlijke luchtige cake zonder boter.

Maar u kunt ook kiezen voor een chocolade biscuit  of  redvelvet cake.

Ik ben niet gespecialiseerd in allergieën, dit laat ik dan ook over aan collega’s die er wel in gespecialiseerd zijn. Mocht er sprake zijn van lichte gluten allergie waarbij er geen aparte oven gebruikt hoeft te worden kan dit overlegt worden.